Címkék

2012.04.27. 10:44 muphrid

Tegyetek el befőttet, lesz még a világ jövőre, te sem leszel halott és én sem

Címkék: jövő agymenés

Nincs még nagy baj, immunrendszer rulez, természet megoldja. Persze nyilván elgondolkoztam a végleten, és meglepő módon nem volt túl rémisztő — ami viszont rémisztő… Szóval bizony, szerdán Sörház a Mónival, ++$szocialis_elet, a kommunikációs képességek fejlesztésére is kéne befektetni némi energiát, nameg el kéne kezdeni kialakítani azt a kört, ahol jól érzem magam. Csomó emberre számíthatok, itt sincs nagy baj, csak jobban meg kéne becsülni ezeket a kapcsolatokat. Egyszer majd jó leszek ebben is, biztosan tanulható. :)

Meg mondjuk az sem lenne hülyeség, ha elkezdeném kitalálni, hogy mit is várok az életemtől. A munka egy dolog, de nem kell és nem is szabad folyton csak dolgozni, és munka közben pihenésképpen sorozatot nézni. Ezt az elmúlt hónapokban megtanultam.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása